Online informatieavond

Het transformeren van het Rembrandt zal ingrijpend zijn, in de eerste plaats voor direct omwonenden. We hebben de plannen de afgelopen maanden met hen besproken, om samen te kijken hoe de ontwikkeling zo goed mogelijk in de buurt kan worden ingepast. Het is nu tijd om de plannen breder te delen. We zijn ons er zeer van bewust dat Rembrandt niet alleen belangrijk is voor omwonenden, maar voor de hele stad. 

Op 30 november 2021 organiseren we een online bijeenkomst met een open karakter, van 1930 tot ongeveer 2130. We zullen daar de opgaven en de plannen toelichten. De gemeente zal aanschuiven om toe te lichten aan welke voorwaarden de ontwikkeling van het Rembrandt theater zal moeten voldoen. We gaan in op het tijdelijke beheer van het pand, en natuurlijk is er ruimte voor debat; omwonenden, Stadsschoon en Casa komen aan het woord. Ook kijkers zullen langs digitale weg hun inbreng kunnen leveren.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het Rembrandt Theater? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. De eerste editie is medio juni 2021 gepland.