Over ons

Het Rembrandt Theater is eigendom van Minerva Entertainment BV, geleid door Haig Balian en Jan Willem Verhoef.

OTH_architecten is ingeschakeld om met eerste ideeën te komen. Het architectenbureau heeft veel ervaring met cultureel erfgoed en het herbestemmen van gebouwen, waaronder naar woningen.

Julian Wolse van OTH: “Bij een functiewijziging of het toevoegen van programma gaat OTH_architecten in eerste instantie uit van de bestaande kwaliteiten van een gebouw. Interventies realiseren we in de taal van het gebouw, waarbij we steeds zoeken naar een balans tussen traditie en moderniteit.”

De afgelopen jaren heeft OTH dan ook vele monumentale gebouwen en interieurs van een nieuw hoofdstuk mogen voorzien, waaronder het Anne Frank Huis en het Kraanspoor in Amsterdam. Ook waren ze betrokken bij de renovatie van het Provinciehuis van Gelderland in Arnhem. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp voor het aquariumgebouw van ARTIS in Amsterdam, een rijksmonument uit 1882.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het Rembrandt Theater? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. De eerste editie is medio juni 2021 gepland.